EKSTREMNO VZDRŽLJIVA & MULTIFUNKCIJSKA SAMOZAPIRALA

Hidravlično samozapiralo spremeni vsaka vrata v avtomatično zapiralno rešitev. Izključna uporaba hidravlike zagotovi udobje, varnost in občutek miru.

Visokokakovostne komponente zagotovijo, da so zapirala Locinox 100% odporna na zunanje vremenske vplive, ne potrebujejo vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo. Enakomerno in zanesljivo delovanje je zagotovljeno tako v ekstremno mrzlih zimah kot v ekstremni vročini poletja.

Edinstven in patentiran koncept pritrjevanja z uporabo Quick-Fix vijakov omogoča enostavno in učinkovito pritrditev. Vsa samozapirala nudijo brezstopenjsko natančno nastavitev hitrosti in moči zapiranja vrat.

NATANCNO NASTAVLJANJE HITROSTI IN MOČI ZAPIRANJA VRAT

Če se vaša vrata zapirajo prepočasi lahko skozi odprt prehod uidejo otroci in domače živali. Če se vaša vrata zapirajo prehitro to lahko predstavlja oviro za gibalno omejene posameznike. Glasen udarec vrat ob pripiro pa ni le moteč za vas ali vaše sosede temveč lahko tudi poškoduje vaša vrata.

Aktivni termični sistem, inovativna rešitev Locinox zagotovi enakomernost hitrosti zapiranja ne glede na zunanjo temperaturo.

ODPORNA NA PRAH IN VODO

Vsa samozapirala so opremljena z rotacijskimi tesnili, ki poskrbijo, da v mehanizem zapirala ni možen vdor nečistoč, prašnih delcev ali vode. Nemoteno in brezskrbno delovanje sistema je tako vedno zagotovljeno.

100% ZAŠCITENA

Aluminijasto prašno lakirano ohišje zagotovi popolno zaščito in odpornost na zunanje vremenske vplive.

OPTIMALNO DELOVANJE

Namensko razvito specialno trapezno navojno vreteno omogoča zanesljivo delovanje in optimalno hitrost odpiranja vrat tudi starejšim in invalidom.

VEDNO ZAPRO VRATA

Močna torzijska vzmet zagotovi potrebno zapiralno silo. Z njo je poskrbljeno, da se bodo vaša vrata vedno zaprla. Ne glede na moč vetra, širine vratnega krila ali zunanje temperature.

Samozapiralo SAMSON-2
Hidravlično samozapiralo LION produktna slika
Samozapiralo in tečaj TIGER
Hidravlično samozapiralo LION z detajli sestavnih delov in notranjosti

KLJUČNE PREDNOSTI LOCINOX SAMOZAPIRAL

TOP